Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Champagnesmagning for virksomheder

Vi elsker selv champagne, og vi elsker at dele vores viden og vores passion for champagne. Derfor tilbyder vi året rundt at afholde champagnesmagninger i hele landet. Vi kommer gerne ud til jer, men lægger også gerne lokaler til, hvis I gerne vil væk fra jeres vante rammer. Vi har plads til minimum 40 personer i Champagnekælderen, Nørre Søgade 21, 1370 KBH K. Her oser det af stemning, og det er næsten som at være i en champagnekælder i Champagne.

Priserne starter fra kr. 398,- inkl. moms pr. person. Beløbet giver adgang til at smage seks forskellige champagner. Vi guider jer selvfølgelig gennem de enkelte champagner og forklarer om området, hvordan man smager korrekt på champagne, mm.

Det bliver også afholdt i en meget uhøjtidelig atmosfære, så alle, der deltager, har en hyggelig aften, uanset om man er ekspert eller nybegynder.

Efter smagningen har I altid mulighed for at købe de flasker, I har smagt, til fordelagtige priser.
Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med arrangementet og medbringer selv champagneglas, hvis vi kommer ud til jer.

Kontakt os på smagning@champagnekaelderen.dk, hvis du vil booke en smagning, eller hvis du bare har lyst til at høre mere.

Du kan også kontakte os via nedenstående kontaktformular.

BESTIL CHAMPAGNESMAGNING HER