Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Brocard Pierre

Dejlig powerfuld Pinot Noir fra Brocard Pierre!

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Pierre Brocards vinmarker ligger i området Aube i Celles-sur-Ource, i en landsby i Côte des Bar. Markerne nyder godt af de mange solskinstimer i den sydlige del af Ardennerne Champagne-regionen, der er gunstigt for modningen af druerne og resulterer i den bløde og harmoniske smagfulde champagne, der er typisk for Côte des Bar. Vinmarkerne i Celles-sur-Ource ligger i den sydligste del af Champagne, på bjergskråningerne og i dalene omkring floderne Ource og Seinen.
 
Den Kimmeridge kalksten-baserede jord giver vine fremstillet af især Pinot Noir druer en uforlignelig finesse og frugt.
 
 
Brocard Familien nedstammer fra en irske familie, som har dyrket vin siden det 11. århundrede. I 1932 begyndte bedstefaren Georges at sælge sin egen champagne, og blev efterfulgt af Henri Brocard der opretholdt denne tradition for Aubois Champagne, og lærte det videre til sin søn, Pierre Brocard. Han producerer champagnen i dag og viderefører alt den erfaring, som han og de tidligere generationer harr erhvervet sig. Han  kombinerer alle de forbedringer i ønologiske vinfremstillingsteknikker til at producere champagne i topkvalitet.
 
Huset har en masse på hjertet - og foruden at lave klasse champagne, så har man også en masse holdninger til hvordan vi skal passe på vores jord, og samtidig få en produkt, som matcher forventningerne. Er du til Pinot Noir baseret champagne, så er det her en must!