Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Bruno Michel

Økologisk og Vegansk Champagne
Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Bruno Michel er en økologisk vinavler og først og fremmest en beundrer af jordbund og vinranker. Det er derfor helt naturligt, at han startede en vinplanteskole i 1980’erne. Med sin passion for vin længtes han hurtigt efter at dyrke de bedste druer fra sine vinstokke, så han kunne fremstille sine egne champagner. I 1985 begyndte Bruno Michel at fremstille vin og grundlagde et område med sin kone Catherine i Pierry, et par kilometer syd for Epernay.

Deres 12 hektar store vingård består af mere end 35 jordstykker, beplantet med 50% Chardonnay, 40% Pinot Meunier og Pinot Noir for resten. Deres champagner fremstilles i den samme by i hvælvede kalkstensgrotter, udgravet af benediktinermunke i det 18. århundrede. Hulerne giver en konstant kølig temperatur og fugtighed, som lader champagnerne modne langsomt for at frembringe de bedste aromaer. Derudover lader de også deres NV'ere ligge væsentlig længere tid før degorgering end hvad normalen er i Champagnen.