Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Champagnekælderen

Champagnebar og butik!

Champagnekælderen er Danmarks første og største champagnebutik og -bar med omkring 200 forskellige champagner på hylderne. Vi har ikke andet end champagne, for hvorfor nøjes? Vi har champagner i alle prisklasser, som passer til mad, fest eller bare en god torsdag.

Åbningstider:

Torsdag kl. 15.00-21.00

Fredag kl. 15.00-24.00

Lørdag kl. 13.00-19.00

Bemærk, at det altid er en god ide lige at tjekke Facebook for evt. ændringer i åbningstiderne i forbindelse med events, private arrangementer, osv.

Du kan altid købe champagner med hjem fra butikken. Her er altid kyndig vejledning bag baren, så uanset om du er ekspert eller helt novice i champagnens fantastiske verden, så kan vi guide dig til de helt rigtige flasker.

Fredagsbobler

Fredag betyder champagne og sushi - og heldigvis kan vi hjælpe dig med begge ting!
Vi har nemlig allieret os med vores gode venner fra Sticks'n'Sushi, som leverer deres skønne sushi.

Konceptet er ret simpelt. Vi vil gå rundt to gange, henholdsvis kl. 18 og kl. 19, og tage imod bestillinger, og så vil sushien blive leveret direkte til dit bord - nemmere kan det næsten ikke blive!

Derudover serverer vi dejlig rillette, dåsefisk fra Grøndals, veganske postejer og friskbagt surdejsbrød fra Torvehallerne torsdag, fredag og lørdag. Haps!

P.S. Det er en god ide at booke bord, så du er sikker på, der er plads.

Vi har mere end 20 champagner på glas - og mere end 100 forskellige flasker på køl. Stemningen er sjov og hyggelig, for man bliver bare glad af champagne, og så starter priserne på bare kr. 65,- pr. glas.

Når vejret er til det, kan du låne champagneglas af os og sætte dig ved søerne og nyde din champagne. Det er skønt at sidde der i solen og se de stakkels mennesker, der løber rundt og rundt.

Se billeder og følg med i alle vores begivenheder i Champagnekælderen på www.facebook.com/pg/champagnekaelderen