Charlier et Fils

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

8 vare(r)

Husets historie handler om hengivenhed og hårdt arbejde fra to ægte vinavlerfamilier fra Champagne. Familien Perrin driver Charlier & Fils, et af de sidste champagnehuse, der har beholdt traditionen, hvor man bruger store egetræstønder, kaldet ”foudres de chêne”. Deres færdigheder og erfaringer går i arv fra generation til generation.

Gennem historien har hvert medlem af Charlier -og Perrin familierne skabt, udviklet og sat deres eget præg på foretagendet. I 1892 begyndte tøndebinderen Armand Perrin at sælge champagnen han lavede i de tønder, som han fremstillede på sit bødkerværksted. Hans søn Amand Perrin og barnebarn Maurice Perrin begyndte senere at sende deres champagne i større mængder og forbedre kvaliteten yderligere. Dette ses ved de mange diplomer, de blev tildelt ved vinfremstillingskonkurrencer.

I familien Charlier begyndte Roland og Andréa at sælge deres flasker i 1956. De blev efterfulgt af deres søn Jackie Charlier og hans kone Nicole, som var den tredje generation, som startede eventyret ved at blive avlsproducenter. De handlede herefter under deres familienavn. De forpligtede sig til at udvide vingården og tilegne sig jordstykker ved Montigny-sous-Châtillon. I 1960 byggede de kældrene og det nuværende vinbrug, hvor besøgende har været velkomne lige siden.

1992 blev et vendepunkt, da Carole Charlier og Yves Perrin, som havde været gift i mange år, overtog forretningen. De blev repræsentanter for brandet, som vi kender det i dag: Champagne Charlier & Fils. Sammen øgede de salget og produktionen af champagne. I 2000 oprettede de en smagskælder, som udryk for en ændret kundebase, og indkøbte nye egetræstønder for at opretholde kvaliteten af deres årgangsvine.

Deres søn Maxime Perrin, som repræsenterer femte generation, blev en del af vingården i 2004. Han er utroligt passioneret om arbejdet med vin og træ. Hver dag stræber han efter at bevare autenticiteten hos Champagne Charlier & Fils. 

FØLG VINTAGE CHAMPAGNE PÅ