Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Daniel Moreau

Leder du efter økologiske champagner af vanvittig høj kvalitet? Så har du ramt plet!

I landsbyen Vandières i Marne-dalen har huset Daniel Moreau lavet champagne siden år 1875. De råder over 6,9 hektar beplantet med alle tre druer: Pinot noir, Chardonnay og Meunier. Marne-dalen er kendt for Meunier-druen, og det gør sig da også gældende hos Daniel Moreau, da 50% af deres marker er beplantet med Meunier.

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Huset passer på deres natur og er HVE3 certificerede, som er det højeste niveau for bæredygtig vinfremstilling. De pløjer markerne mekanisk, uden brug af kemiske ukrudtsmidler. De holder nøje øje med vinstokkene og bruger kun naturlige midler – hvis det er absolut nødvendigt - til at bekæmpe eksempelvis svamp.

Fordi huset blander sig mindst muligt i det naturlige økosystem, træder smagen af terroiret virkelig frem i champagnerne. I kælderen går de heller ikke på kompromis med kvaliteten. SO2 er doseret med præcision, og afhængig af flasken bliver der doseret mellem 50 og 80 mg/l.

Deres flasker ligger på bærmen i mellem 3 og 10 år, og efter degorgering får de lov til at ligge og ’finde sig selv’ i 6 måneder.