Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Emile Grados

Emile Grados er drevet af søster Soazick og bror Florent Grados. Vingården er opkaldt efter deres oldefar, og de råder i dag over 5 hektar i Les Ricey i Côte des Bar – et område, hvorfra du kan forvente fantastisk frugtige Pinot Noir-baserede champagner. Husets marker er beplantet med 90 % Pinot Noir og 10 % Chardonnay.

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Som mange andre Récoltant Manipulant’er søger Emile Grados at lade deres champagner udtrykke terroir. Derfor passer de ekstra godt på deres jord og bruger eksempelvis mekaniske metoder, når der skal fjernes ukrudt – og altså ikke kemiske ukrudtsmidler. Huset pressede deres første økologiske druer i 2019, og de er godt på vej mod at blive økologisk certificeret.

Glæd dig til at smage komplekse og friske champagner med florale noter.

L’Aube (La Côte des Bar) skiller sig på mange måder ud fra resten af Champagne. Det ligger omkring 115 km syd for Épernay og er faktisk tættere på Chablis end på resten af Champagne. Forskelligheden kommer blandt andet til udtryk ved, at jordbunden hovedsageligt er Kimmeridigian marl, ligesom i Chablis, men i modsætning til Chablis er vinmarkerne i L’Aube domineret af Pinot Noir (84%). Vinene fra Côte des Bar er generelt rigere, tungere og mere frugtdrevene, end hvad man finder i resten af Champagne, hvilket kan skyldes forskelligheden i jordbund, men det er dog mere sandsynligt, at det er det mere sydlige og lidt varmere klima, der viser sig i vinene.