Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Famille Delouvin

Denne vingård ligger syd-vest for Reims i hjertet af Marne-dalen, hvor Meunier-druen regerer. Famille Delouvin tager Meunier ekstremt seriøst og brænder for denne drue, så her kan du virkelig opleve, hvad Meunier kan.

Gården råder over 7,25 hektar, og de er ikke kun beplantet med Meunier. Faktisk har gården også marker med Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc and Petit Meslier.

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Hver mark er unik, og de skal derfor behandles forskelligt alt efter jordtype og drue. Delouvins arbejde i marken er dog præget af nogle fælles principper om at passe godt på jorden: Græsset vokser spontant mellem vinstokkene, og der bruges hverken kemiske insektmidler eller kemisk gødning. På denne måde får biodiversiteten de bedste betingelser i vinmarkerne, og derfor kan terroiret træde bedre frem i Delouvins Meunier-dominerede champagner.

Huset har en stor beholdning af Meunier-reservevin, så deres non vintage-champagner altid får en fantastisk dybde, modenhed og kompleksitet.

Her får du champagner med en perfekt balance mellem syre og sødme pga. Meunier-druens frugtighed og det relativt lave sukkerindhold.