Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Handelsbetingelser

Vintage Champagne ApS (Kaldet Champagnekælderen)
CVR nr. 36550562
Nørre Søgade 21
1370 København K
+45 7174 7416
info@champagnekaelderen.dk

FORRETNINGSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Champagnekælderen. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Champagnekælderen.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Vintage Champagne anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med fragt, eller hvad der ellers er aftalt.

Vi leverer kun fysiske produkter til kunder i Danmark.

Leveringstid 3-5 hverdage.

Risikoen for varer købt i Vintage Champagne overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Der er 24 måneders reklamationsret. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Champagnekælderen skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Champagnekælderen. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter, du har fået varen leveret. Mener du, at champagnen er dårlig, skal proppen sendes til os. Champagne kan holde sig minimum 5 år, hvis den opbevares korrekt.

Dvs. den ligger i mørke og ved en stabil lav temperatur under 12 grader. Bemærk, at champagne er et levende produkt, så smagen og farven vil udvikle sig med tiden.

Fortrydelsesret

Ved køb af champagne:

Ved køb af champagne har kunden 14 dages fortrydelsesret. Kunden skal selv betale egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

De 14 dages fortrydelsesret er gældende fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Champagnekælderen underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Hvis en forbruger anvedner sin fortrydelsesret, vil Champagnekælderen tilbagebetale hele det beløb, som kunden har betalt inkl. forsendelsesomkostninger.

 

Ved køb af billet til arrangementer:

Ved køb af billet til arrangementer, såsom champagnesmagninger, BINGO BANKO Champange, champagnemiddage mv. har kunden ikke 14 dages fortrydelsesret. 

Der udstedes ikke et tilgodebevis eller gives pengene retur, hvis køb af billetten fortrydes eller billetten ikke benyttes. Returnering og fortrydelsesret frafalder altså ved køb af billet til arrangementer. Du er dog meget velkommen til selv at finde en ny ejermand til billetten.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Mobilepay
- Dankort, Visa + Mastercard

Alle priser i Champagnekælderen - på webadressen http://www.champagnekaelderen.dk er inkl. moms.

Beløbet for kundens køb trækkes, når champagnen er afsendt. For arrangementer som fx champagnesmagninger trækkes beløbet indenfor en uge.

Gavekort

Gavekort er gyldige i tre år.
Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet.
Kunden kan ikke forlange restværdien udbetalt.

 

 

Vintage Champagne ApS, Nørre Søgade 21, 1370 KBH K