Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Henri Goutorbe

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Champagne Henri Goutorbe er et familieejet champagnehus, beliggende i den berømte Grand Cru by Aÿ, i hjertet af Champagneregionen og 3 km fra Epernay. Skabelsen af champagneområdet fulgte udviklingen af vinplanteskolen - en familietradition fra starten af det 20. århundrede, som repræsenterer første trin i produktionen af champagne. Emile Goutorbe var allerede planteskoleejer, da hans søn Henri blev født i 1922 i Aÿ.

Siden 1970’erne har René Goutorbe fortsat udviklingen af vinmarkerne og har været ansvarlig for produktionen. Hans børn Elisabeth, Bertrand og Etienne deler hans passion og er involverede i at opbygge deresomdømme i området.

Kvaliteten af druerne, som høstes manuelt, er resultatet af en grundig udvælgelse af de bedste vinstokke baseret på deres genetiske særpræg og specificiteterne for hvert enkelt jordstykke. Efter en langsom presning af druerne og vinifikation i rustfri stålkar, som tilpasses de forskellige jordstykkers bestemte kendetegn, følger en anden fermentering i flaskerne. Deres champagner lagrer sur lie i flaskerne i mindst tre år i deres historiske kældre.