Jose Michel & Fils

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Domaine José Michel et Fils ligger i hjertet af en kendt vinavlsregion, i Mousseys vinmarker, et par minutter fra Epernay, hovedstaden i Champagne.

Det traditionelle hus, som har ejet vingårde siden 1847, er en af de ældste vinavlerfamilier i byen og benytter ærede metoder til at lave god vin.

Fra vinranker i klaser i det forrige århundrede til espalierer i dag har fire generationer af familien, alle med en passion for vin, bidraget til væksten og udviklingen af Michel familiens vingårde.

Eventyret startede tilbage i det 19. århundrede med Paul Michel (1860-1936), som var den første til at høste druerne og hælde vinen på flasker i 1912.

Han blev efterfulgt af Raymond Michel (1902-1971), som udviklede håndteringsteknikkerne og udvidede både produktionen af champagne og området med drueproduktion.

Senest er José Michel, vinavler fra 1955, en kompromisløs visionær når det kommer til kvalitet. Han tilpassede de tre druesorter fra Champagne-regionen til jordbundsforholdene og den ideelle beliggenhed for at opnå de bedste resultater.

Familietraditionen fortsætter med tre sønner og fem børnebørn.

Vinfremstilling er en af de ældste kunstarter, som ikke bare genspejler jordbundens karakter, men også vinavlerens evner. José Michel har forstået dette i lang tid.

José Michel er stolt af sin traditionelle viden, som er samlet gennem fire generationer, og holder derfor nøje øje med hvert enkelt stadie i produktionen lige fra presning til dégorgement og fra dosage til transportaktiviteter.

VINGÅRD

José Michel vingårdene i Champagne består i øjeblikket af 45% Meunier, 45% Chardonnay og 10% Pinot Noir.

José Michel er velanset for sin Pinot Noir og kombinerer de gunstige jordbundsforhold for at producere de bedste champagner af højkvalitetsdruer.

Områderne Moussy, Pierry og St Martin d’Ablois betragtes som yderst gode områder til dyrkning af Meunier og Chardonnay.

Gennemsnitsalderen for vores vinstokke er 30 år med jordstykker på op til 50 år.

Den yderst værdifulde kvalitet af vores druer kræver at vi arbejder effektivt og vedvarende. Deres opdyrkningsmetoder integrerer de nyeste fremskridt i vingårdsdrift for at beskytte miljøet bedst muligt.

VIDEN OM VINFREMSTILLING

Kvalitetschampagne kan ikke produceres uden omhyggelig omhu i assemblage-delen.

I den samme periode hvert år holder familien Michel møde i den kølige skygge fra kældrene eller nær de rustfri stålfade. Et uforanderligt ritual hvor der bliver besluttet, hvordan de forskellige sorter skal blandes for at forberede de unikke årgangsblandinger, som er netop det, denne familie er kendt for.

Ud fra fornemmelser, følelser og smage fra sammensættes den fine blanding af forskellige druesorter, årgange og reservevine for at skabe og genskabe smagen og stilen, som har opbygget José Michels brandnavn.

Hver flaske hviler længe i stilheden og mørket i vores kældre, før de kan sælges, for at opnå fuld modenhed.

 

 

 

FØLG VINTAGE CHAMPAGNE PÅ