Salmon

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Domain Salmon

Intet bringer mere retfærdighed til Husets historie – som strækker sig over tre generationer i Chaumuzy – end den skrøbelige fletkurv med et oppusteligt sejl. At flyve over Champagne i en luftballon, som vi ynder at gøre, forankrer os til dette område.

Huset gør alt hvad de kan for at udtrykke tradition og særegenhed gennem kvaliteten og finessen i deres produktioner. Familiepassionen for rejser i luftballon er beslægtet med den der får dem til at samles i vinmarkerne, rundt om den store druepresse og i kældrene, hvor de udvikler Salmon-Husets Cuvéeer.

MICHEL, FØDT PÅ EN VINRANKE

Champagne Salmon symboliserer først og fremmest overførslen af viden og know-how, som er kommet ud af en familie af håndværksvinavlere.

Bedstefar Michel gav navn til området. Han blev født i Chaumuzy, arbejdede altid i vinstokkene og samlede tålmodigt forskellige jordstykker. I 1958 producerede han de første 500 flasker champagne Salmon. Han er stadig ansvarlig i dag og han er den bedste til at hjælpe dig med at forstå værdien af deres champagner ved en smagning.

OLIVIER GIVER VELSTAND TIL BRUGET

Far Olivier blev en del af foretagenet i 1980’erne og har arbejdet hårdt for at bevare ”récoltant manipulant” (vinavler) traditionen gennem de seneste 30 år. Sammen har de varieret blandingerne ved at implementere principper om ”agriculture raisonnée” (bæredygtigt landbrug) i deres druesorter i Vallée de l’Ardre, længe før det blev moderne.

Deres må er at at gøre alt for at sikre at derescuvées giver et perfekt udtryk for kvaliteterne af dette lerholdige kalkstensområde, som forstærkes af minerale noter fra tilstedeværelsen af møllesten.

EN MODIG TRANSFORMATION

Deres område på 10 hektarer har 85% af sine vinmarker beplantet med Meunier. Som tiden gik, tilegnede de sig unikke evner til at arbejde med denne sorte drue med hvidt frugtkød, som giver fyldighed og frugtighed til champagne. De besluttede sig for at tage en ny udfordring op: genetablere Meuniers adelige omdømme!

 

FØLG VINTAGE CHAMPAGNE PÅ