Vazart-Coquart & Fils

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

SIKRING AF RENOMMÉ

Jean-Pierre Vazart har siden 1995 repræsenteret tredje generation af vinproducenter. Han vedligeholder herved brandet som blev skabt af hans bedsteforældre Louis og Marie Vazart-Coquart og hans far Jacques Vazart, som udviklede det.

I HJERTET AF VINGÅRDEN

Deres vingård er udelukkende beliggende i Chouilly, en by med Grand Cru klassificering i Côte des Blancs. Størstedelen (95%) af deres vinmarker består af Chardonnay, en sort som er kendt for at give fine og komplekse vine. Pinot Noir udgør resten af produktionen. Store jordområder med ældre vinstokke(gennemsnitsalderen er over 30 år) giver dem mulighed for at producere meget forskellige, men også altid topkvalitetsdruer. De gør alt hvad der står i deres magt, for at sikre, at hver ranketype laves til separate vine efter presningen. Dette giver dem mulighed for at rendyrke deres karaktur i løbet af assemblage.

Kvaliteten af disse værdifulde druer er det essentielle element i enhver cuvée. Det er derfor de er så ivrige for at opnå den perfekte modenhed ved krævende og vedvarende dyrkningsmetoder (gæringsrestriktioner, græs mellem rækkerne, grænser for behandling, beskyttelse af miljøet) og den optimale dato for høst.

I 2012 var Champagne Vazart-Coquart blandt de første vinforetagender i Frankrig til at blive certificeret som ”High Environmental Value Vineyard.” Denne certificering blev implementeret af Landbrugsministeriet, den gør det muligt at udpege virksomheder, som har forpligtet sig til at tage respektfulde skridt over for miljøet. Det beviser over for dig, at de gør deres bedste for biodiversiteten og vores planet.

Debliver kontrolleret hver 18. måned for at sikre, at disse forpligtelser overholdes.

 

 

 

 

FØLG VINTAGE CHAMPAGNE PÅ