Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Om Champagnekælderen

Champagnekælderen er etableret for at vise danskerne, hvor godt champagne kan smage - og den kæmpemæssige diversitet, som Champagne indeholder. Vi gør det på en meget uformel måde, da vi vil tage champagnen ned fra den pedestal, som den i lang tid har været sat op på.

Champagne er ikke kun til fest eller nytår, hvor vi skal klæde os fint på. Det kan drikkes når som helst og hvor som helst - selv i joggingtøj. Champagne er en bundseriøs vin, som ikke kun skal drikkes til aperitiefs. Champagnen varierer, alt efter hvilket område i det franske champagnedistrikt flaskerne kommer fra, og hvilke druesorter der er anvendt, de forskellige produktionsfilosofier mm.

Hos Champagnekaelderen.dk får du adgang til en skattekiste af fantastiske champagner, som normalt aldrig når til Danmark. De fleste danskere har kun stiftet bekendtskab med de mest kendte champagnemærker, og alt for ofte betaler man, efter vores mening, mere for brandet end for flaskens indhold.

Vi vil derfor gerne invitere vores kunder med på en rejse til Champagne. En rejse, der aldrig stopper. Derfor fornyer vi også løbende vores sortiment. Vi rejser til Champagne flere gange om året i vores jagt på nye smagsoplevelser. Hver gang begejstres vi over nye champagnehuse, og får lyst til at præsentere deres champagner for jer. Det sker også, at vi falder over en producent, der ligger inde med nogle ældre champagner, som vi synes, kunne være sjovt, hvis I smagte. Andre gange falder vi over en helt ung producent, der har overtaget familiens champagnehus, og nu har sat sit eget præg på husets sortiment. Oplevelserne er uendelige, og dem vil vi så gerne dele med jer.

Vi har selvfølgelig en række rigtig stærke producenter, som vi aldrig skifter ud. Champagneproducenter, vi har kendt i mange år, og som er kernen i vores forretning. Dem holder vi fast i! Andre siger vi farvel til efter en tid. Ikke fordi de ikke laver dejlig champagne, men udelukkende for at gøre plads til nye producenter, som vi mener, vores kunder også skal have muligheden for at opleve.

Det gør vi via:

Det bedste ved champagne er at dele det med folk, som du godt kan lide - og det kan vi hjælpe dig med!

Champagne er bare det bedste i verden!