Er du over 18 år?

Du er desværre ikke gammel nok til at tilgå denne side

Om Vintage Champagne

Vintage Champagne er etableret for at vise danskerne, hvor godt champagne kan smage, og hvor mange smagsnuancer den rummer. Smagen varierer alt efter hvilket område i det franske champagnedistrikt flaskerne kommer fra, og hvilke druesorter, der er anvendt.

Hos VintageChampagne.dk får du adgang til en skattekiste af gode champagner, som normalt aldrig når til Danmark. De fleste danskere - har kun stiftet bekendtskab med de mest kendte champagnemærker, og alt for ofte betaler man efter vores mening mere for brandet end for flaskens indhold.

Vi vil derfor gerne invitere vores kunder med på en rejse til Champagne. En rejse, der aldrig stopper. Derfor fornyer vi også løbende vores sortiment. Vi rejser flere gange om året til Champagne i vores jagt på nye smagsoplevelser. Hver gang begejstres vi over nye champagnehuse og får lyst til at præsentere deres produkter for vores kunder. Det sker også, at vi falder over en producent, der ligger inde med et større parti ældre champagner, som vi synes, vores kunder bør smage. 
Andre gange falder vi over en helt ung producent, der har overtaget familiens champagnehus og nu har sat sit eget præg på husets sortiment. Vi har selvfølgelig en række stærke producenter, som vi aldrig skifter ud. Champagneproducenter, vi har kendt i mange år, og som er kernen i vores forretning. Dem holder vi fast i! Andre siger vi farvel til efter en tid. Ikke fordi, de ikke laver fantastisk champagne, men udelukkende for at gøre plads til nye producenter, som vi mener vores kunder også skal havde muligheden for at opleve.

FØLG VINTAGE CHAMPAGNE PÅ